TË GJITHA MATERIALET E NEVOJSHME PËR PUNIMIN E MOBILJEVE NË NJË VEND

 
 
 
Gama e plotë e materialeve pllaka nga prodhuesit nga Austria (EGGER) dhe Turqia (KASTAMONU ENTEGRE) -pllaka mediapan me rimeso, të rafinuara dhe standarde, dyer të laminuara, pllaka mediapani, pllaka pune, pajisje për mobilje, sisteme për dollape dhe sisteme kuzhinash nga produkte të vërtetuara.
 
 
 

Produktet

 
 
 
 
 

Ju duhet një ide dhe realizim

 
 
 
 
 
 
+389 2 2403 135
Na telefononi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NE JEMI

 
Kompani private e themeluar në vitin 2002 në Kumanovë. Ajo filloi aktivitetin e saj në bashkëpunim me EGGER nga Austria. Si importues dhe distributor i drejtperdrejte disponon te gjitha llojet e kompresave te te gjitha trashesive, tavolinat e punes dhe te gjitha llojet e mediapanave (te rimesuara, te rafinuara). Pas tre vitesh funksionim të suksesshëm, në vitin 2005 kompania zgjeron aktivitetin e saj edhe në Shkup. Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Shërbimet që ofrojmë
 
 
 
 
 
 
Shpim për lloje të ndryshme pajisjesh
 
 
 
 
Shpim për lloje të ndryshme pajisjesh
Na kontaktoni për një ofertë dhe çmim

Bëjmë shpime të llojeve të ndryshme pajisjesh sipas skicës dhe masave të dhëna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Prerje
 
 
 
 
Prerje
Ekonomike dhe praktike

Ne përdorim softuer dhe një proces të automatizuar duke shfrytëzuar maksimalisht çdo material. Kjo kursen materiale dhe para.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bordurë e drejtë dhe rrethor
 
 
 
 
Bordurë e drejtë dhe rrethor
Ne kryejmë çdo lloj kreacioni

Teknologjia dhe makineritë me precizion të lartë ju ofrojnë mundësinë për të përmbushur çdo krijim tuajin. Kantimi është detaji që është i nevojshëm për pamjen perfekte të çdo mobilie në shtëpi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Përpunimi CNC
 
 
 
 
Përpunimi CNC
I saktë dhe i shpejtë

Makinat CNC ofrojnë përpunim të materialit me saktësi të lartë dhe cilësi të lartë. Përpunimi CNC përfshin prerjen, bërjen e formave të ndryshme, hapjet, shpimet, lloje të ndryshme shpimesh dhe gdhendjesh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZGJIDHNI PRODUKTIN E DUHUR

 
Ofertë e materialeve me cilësi të lartë