Shërbimet që ofrojmë

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Shpim për lloje të ndryshme pajisjesh
 
 
 
 
Shpim për lloje të ndryshme pajisjesh
Na kontaktoni për një ofertë dhe çmim

Bëjmë shpime të llojeve të ndryshme pajisjesh sipas skicës dhe masave të dhëna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Prerje
 
 
 
 
Prerje
Ekonomike dhe praktike

Ne përdorim softuer dhe një proces të automatizuar duke shfrytëzuar maksimalisht çdo material. Kjo kursen materiale dhe para.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bordurë e drejtë dhe rrethor
 
 
 
 
Bordurë e drejtë dhe rrethor
Ne kryejmë çdo lloj kreacioni

Teknologjia dhe makineritë me precizion të lartë ju ofrojnë mundësinë për të përmbushur çdo krijim tuajin. Kantimi është detaji që është i nevojshëm ...

 Lexo më shumë
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Përpunimi CNC
 
 
 
 
Përpunimi CNC
I saktë dhe i shpejtë

Makinat CNC ofrojnë përpunim të materialit me saktësi të lartë dhe cilësi të lartë. Përpunimi CNC përfshin prerjen, bërjen e formave të ndryshme, ...

 Lexo më shumë