Сите потребни материјали за изработка на мебел на едно место

 
 
 
Целосен асортиман на плочести материјали од производителите од Авсрија (EGGER) и Турција (КАСТАМОНУ ЕНТЕГРЕ) - фурниран, оплеменет и стандарден медијапан, ламинатни вратички, медијапани, работни плочи, потоа оков за мебел, системи за плакари и кујнски системи од потврдени производители. 
 
 
 

Производи

 
 
 
 

Ви треба идеја и реализација

 
 
 
 
 
 
+389 2 2403 135
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ние сме

 
Приватна компанија основана во 2002 година во Куманово. Својата дејност ја започнува во соработка со EGGER од Австрија. Како директен увозник и дистрибутер располага со сите видови иверка, од сите дебелини, работни плочи и секаков вид медијапан (фурниран, оплеменет). По тригодишно успешно работење, во 2005 година компанијата ја проширува својата дејност и во Скопје. Повеќе...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Услуги кои ги нудиме
 
 
 
 
 
 
Бушење за различен тип на оков
 
 
 
 
Бушење за различен тип на оков
Контактирајте не за понуда и цена

Вршиме бушење на различен тип на оков  според доставена скица и мерки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кроење
 
 
 
 
Кроење
Економично и практично

Користиме софтвер и автоматизиран процес со што искористуваме максимум од секој материјал. Со тоа заштедувате материјал и пари. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Право и кружно кантирање
 
 
 
 
Право и кружно кантирање
Ја изведуваме секоја креација

Технологијата и машините со висока прецизност ви нудат можност за исполнување на секоја ваша креација. Кантирањето е деталот кој е неопходен за совршен изглед на секое парче мебел во домот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CNC обработка
 
 
 
 
CNC обработка
Прецизно и брзо

CNC машините обезбедуваат висока прецизност и висококвалитетна обработка на материјалите. CNC обработката подразбира кроење, изработка на различни облици, отвори, перфорирање, различни типови на бушење и гравирање.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Одберете го потребниот производ

 
Понуда на висококвалитетни материјали