ЗА НАС

УНИКОНДОР

УНИКОНДОР ДООЕЛ е осонована во 2002 година со главна дејност продажба на високо квалитетни плочести материјали која понатаму станува водечката адреса за квалитет и доверба.

Од таа година па се до ден денес УНИКОНДОР ДООЕЛ Увоз –Извоз успеа да биде меѓу водечките компании во секторот под своето име . На почетокот почнувајќи со продажба на Автрискиот гигант производител на плочести материјали EGGER па се до 2007 година каде се вкрстуваат патиштата со Турскиот гигант производител на плочести материјали КАСТАМОНУ ЕНТЕГРЕ па се до ден денес, веруваме дека тоа го постигнавме со вашиот придонес, наши ценети пријатели.

Ние се трудиме на најекономичен и најбрз начин да ги испорачаме продизводите на клиентите кои се во согласност со нашето разбирање за квалитетна услуга до вас ,нашите вредни деловни партнери.

01

Оплеменета иверица со над 130 дезени во различни димензии и дебелини од производителите од Австрија (EGGER) и Турција (КАСТАМОНУ ЕНТЕГРЕ)

02

Оков за мебел, системи за плакари и кујнски системи од потврдени производители

03

Прецизна и брза CNC обработка, правно и кружно кантирање, економично и практично кантирање. бушење за различен тип на оков

ПАРТНЕРИ ВО БИЗНИСОТ

ВИ ТРЕБА ИДЕЈА И РЕАЛИЗАЦИЈА?