Услуги кои ги нудиме

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Бушење за различен тип на оков
 
 
 
 
Бушење за различен тип на оков
Контактирајте не за понуда и цена

Вршиме бушење на различен тип на оков  според доставена скица и мерки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кроење
 
 
 
 
Кроење
Економично и практично

Користиме софтвер и автоматизиран процес со што искористуваме максимум од секој материјал. Со тоа заштедувате материјал и пари. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Право и кружно кантирање
 
 
 
 
Право и кружно кантирање
Ја изведуваме секоја креација

Технологијата и машините со висока прецизност ви нудат можност за исполнување на секоја ваша креација. Кантирањето е деталот кој е неопходен за ...

 Прочитај повеќе
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CNC обработка
 
 
 
 
CNC обработка
Прецизно и брзо

CNC машините обезбедуваат висока прецизност и висококвалитетна обработка на материјалите. CNC обработката подразбира кроење, изработка на различни ...

 Прочитај повеќе