ДРЖАЧ ЗА ПОЛИЦИ СО ПВЦ КАПА

Шифра Димензии Боја Пакување
2103 5 мм Бели 1000
2105 5 мм Венге 1000
2104 5 мм Сива 1000
2106 5 мм Црна 1000