РОЗЕТНИ ЗА КАБЕЛ

Шифра Димензии Боја Пакување
1633 Ф60 Бела 40
3704 Ф60 Бука 40
1634 Ф60 Крем 40
2738 Ф60 Сиви 40
2390 Ф60 Црни 40